Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil'in hayatını kaybettiği trajik kaza sonrasında düzenlenen törenle sevenleri ve öğrencileri, değerli hocalarını uğurladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı
KAYNAK: İHA

Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Develi köyünde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Törenin Hüzünlü Anları

Rektörlük binası önünde düzenlenen törene, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Sağlık İl Müdürü Dr. Öğrt Üyesi. Erhan Berk, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve tıp fakültesi öğrencileri ile personel katıldı.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı

Öğrencilerinden Duygusal Veda

Tıp Fakültesi öğrencileri adına törende konuşan Ecem Beyza Daloğlu, “Binlerce insanın ve öğrencinin hayatına dokunan sadece verdiği emeklerle değil, kendi hayatıyla da iyi bir insan, iyi bir hekim, iyi bir eğitimcinin nasıl olduğunu öğreten eşsiz bir insandı. Her sabah çantasında taşıdığı akciğer grafileriyle sınıfımıza gelen, hepimizle tek tek ilgilenerek saatlerce bize öğretmeye çalışan, bu süreçte hiçbir zaman şikâyette bulunmayan, biz hatalar yaptıkça sabırla doğrusunu öğretmeye çalışan, öğretim üyesi olduğu süreçte tüm öğrencilerin gönlünde taht kuran değerli bir hocamızdı” dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Rektör Kızılay'dan Anlamlı Sözler

Son olarak söz alan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Süleyman Barış Hacıevliyagil’in kendisini eğitime, öğrencilere ve hastalarına adayan bir isim olduğunu belirterek, “Yerini zor dolduracağımız bir kardeşimiz. Süleyman Hocamız hastanenin gülen yüzüydü. Öğrencilerine akciğer filmini, hastalarına sigarayla mücadeleyi, bir hekimin hastalarına nasıl yaklaşması gerektiğini öğretti. Örnek bir insandı. 21’inci yüzyılın dervişi bir insandı. 27 yıldır Turgut Özal Tıp Merkezine çok hizmet etti, çok öğrenci yetiştirdi” şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı

Aile ve Sevenleri Gözyaşlarına Boğuldu

Törenin ardından Hacıevliyagil’in annesi Melahat Hacıevliyagil, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun önünde bulunan fotoğrafını öperek gözyaşına boğuldu. Üniversite deki törenin ardından Hacıevliyagil'in cenazesi, öğlen namazına müteakip Malatya Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hocalarını Uğurladı

Malatya'da Yaşanan Trafik Kazası

Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Develi köyünde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 36 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil'in hayatını kaybettiği kazada, gözyaşları içinde veda gerçekleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balon balığı ne kadar zehirli? Balon balığı öldürür mü?

Balon balığı ne kadar zehirli? Balon balığı öldürür mü?