Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İmamoğlu'na taşlı saldırı davasında karar

İmamoğlu'na taşlı saldırı davasında karar

Seçim öncesi Erzurum mitinginde CHP'lilerle birlikte taşlı saldırıya maruz kalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, saldırıya karıştığı iddia edilen 28 sanığın yargılandığı davaya katılma talebi, 7. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu'na taşlı saldırı davasında karar
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Seçimi sürecindeki Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıya ilişkin devam eden davada yeni bir gelişme yaşandı.

Gazete Duvar'ın haberine göre, taşlı saldırıya karıştıkları iddia edilen 28 sanığın yargılandığı davada ilk duruşma dün Erzurum 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti, 28 sanığın adli kontrol kararını kaldırdıktan sonra, müştekiler arasında bulunan Senanur Polat, Mustafa Akın Murat Ongun, Onur Günal, Ekrem İmamoğlu ve Suat Dülger'in dava konusu suçlardan zarar görme olasılığını dikkate alarak, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ilgili maddelerine dayanarak ayrı ayrı kamu davasına katılmalarına karar verdi.

Ekrem imamoğlu

İmamoğlu'nun mahkemede ifade verme talebi gerçekleşmeyecek

Ayrıca, İmamoğlu'nun mahkemede ifade verme talebi de avukatının isteği üzerine gerçekleşmeyecek. Mahkeme, olaya dair adli emanette kayıtlı kamera görüntüleri CD'lerini bir bilirkişiye göndererek detaylı bir çözümleme yapılmasını ve bir rapor hazırlanmasını talep etti.

Bir sonraki duruşma 25 Aralık tarihine ertelendi

Sanıklardan Murat Aktaş, Şenol Çelik, Furkan Kılıç ve Muhammed Çelik, ifade vermeye gelmedikleri için bir sonraki duruşmaya zorla getirilecekler. Bu sanıklara ayrıca SMS gönderilecek. Mahkemede ifade vermeye gelmeyen müştekiler, bir sonraki duruşmaya katılmamaları durumunda dinlenmelerinden vazgeçilecek. Duruşma, 25 Aralık tarihine ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Erdek'te mahkemeden satılık 2+1 75 m² daire

Balıkesir Erdek'te mahkemeden satılık 2+1 75 m² daire