Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İmamoğlu'na Erzurum saldırısı: Taş değil çiçek atmışlar

İmamoğlu'na Erzurum saldırısı: Taş değil çiçek atmışlar

Seçim öncesinde Erzurum mitinginde İmamoğlu ve CHP'lilere yönelik taşlı saldırıya ilişkin 28 kişiye açılan dava sanıkların ifadesi pes dedirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu'na Erzurum saldırısı: Taş değil çiçek atmışlar

Genel seçim öncesinde Erzurum mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'lilere yönelik taşlı saldırıya ilişkin 28 kişiye dava açıldı. Sanıkların çoğu, görüntülere rağmen "çiçek, kozalak, erik" attığını iddiası pes dedirtti.

HAFSLKSD

28 KİŞİYE DAVA AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı seçimi öncesinde 7 Mayıs'ta Erzurum mitinginde düzenlenen taşlı saldırıyla ilgili 28 kişiye "silahlı ve basit yaralamaya teşebbüs"ten dava açıldı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede 15 mağdur ve 28 şüpheli ile İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun ve CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'in de aralarında olduğu 20 şikayetçi yer aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı seçimi öncesinde 7 Mayıs'ta Erzurum mitinginde düzenlenen taşlı saldırıyla ilgili 28 kişiye "silahlı ve basit yaralamaya teşebbüs"ten dava açıldı.

FJKSD

20 ŞİKAYETÇİ YER ALDI

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede 15 mağdur ve 28 şüpheli ile İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun ve CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'in de aralarında olduğu 20 şikayetçi yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor, Beşiktaş'ı kendi evinde dağıttı

Trabzonspor, Beşiktaş'ı kendi evinde dağıttı