Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İmamoğlu’na Antalya’dan destek

İmamoğlu’na Antalya’dan destek

İstanbul’u iki kez kazanan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesi ile yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası almasının ardından partililerden İmamoğlu’na destek yağdı. Antalya’da ise partililer hem İmamoğlu’nun yanına İstanbul’a gitti hemde sosyal medya hesaplarından destek mesajları attı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu’na Antalya’dan destek

Muhittin böcek-2imamoğlu muhittin böcek

“HUKUKEN YARALAYICI”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Omuz omuza siyaset yaptığımız, yol arkadaşımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar hukuken ve siyaseten yaralayıcıdır. İstanbulluların ve Başkanımızın yanındayız” dedi.

Nuri Cengiz-2

“İSTANBUL’UN İRADESİNE DARBE”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar sarayda alınmış bir karardır! Sadece Ekrem İmamoğlu'na değil 16 milyon İstanbullunun iradesine darbe vurulmuştur. Bu kararı alanlar ve aldıranlar tarih önünde mahkum olacaktır” ifadelerini kullandı.

"YALNIZ DEĞİLSİN İMAMOĞLU"

Fj9HctmWQAEjSp6Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Yalnız değilsin İmamoğlu. Herşey çok Güzel olacak" diyerek destek mesajı gönderdi.

Ümit Uysal

“İSTANBUL’UN HAKKI GASP EDİLDİ”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Demokrasimiz ve hukuk adına kara bir gün yaşıyoruz. Sandıkta seçimi kaybedenler bugün 16 milyon İstanbullunun hakkını gasp etmiştir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın hep birlikte Türkiye’mizde adaleti ve demokrasiyi yeniden tesis edeceğiz. Yanındayız başkanım” mesajı ile İmamoğlu’na destek verdi.

semih esen-1

“ADALET DİYE HAYKIRIYORUZ”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Her zaman olduğu gibi 'adalet' diye haykırıyoruz. Halk iradesinin hiçe sayıldığı davada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun yanındayız” diyerek davanın hukuksuz olduğunu vurguladı.

Turgay genç

“HUKUK EGEMEN OLACAK”

Döşemealtı Belediye Başkanı, “Ekrem İmamoğlu başkanımız halkın iradesi ile seçilmiştir. Hak, hukuk, adalet elbet ülkemizde egemen olacaktır. Ekrem İmamoğlu başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

aydın özer

“TARİHE YAZILDI”

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Hukuk, devletin toplumsal düzenidir. Hukuk devleti, siyasi iktidarın hukukla sınırlandırıldığı bir devlettir.  Bu siyasi iktidar, davasında hukuk devleti kavramını perperişan ederek siyasi tarihimize kalın harflerle yazıldı” şeklinde konuştu.

rafet zeybek

“KİMSE UNUTMASIN”

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, “Dün Fetönün hakim ve savcıları talimatla karar veriyordu, bugün AKP’nin hakim ve savcıları talimatla karar veriyor, değişen bir şey yok. Kumpaslar devam ediyor. Kumpas suçtur. Bunu yapanlar yarın hukuk devletinde bağımsız mahkemelerce yargılanacaklardır. Bunu kimse unutmasın” diyerek mesajı ile İmamoğlu’na destek verdi.

cavit arı

“ZALİME KARŞI GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Hiç kimse Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul'a, İstanbullulara hizmet etmekten alıkoyamayacak.  Arkasında güçlü bir irade var. Arkasında Cumhuriyet Halk Partisi var. Hiç kimse moralini bozmasın, geleceğe umutla baksın!" Zalimin karşısında bir milim geri adım atmayacağız” dedi.

çetin osman budak

“CEZALANDIRILAN İMAMOĞLU DEĞİL İSTANBUL’DUR”

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “İstanbul’u iki kez kaybeden iktidar; Ekrem İmamoğlu’na sivil darbe yapmak istiyor. Cezalandırılan İmamoğlu değil, 16 milyon İstanbullunun iradesidir. Ne yaparsanız yapın, Başaramayacaksınız!” diye konuştu.

şükrü sözen

“HALKIN VERDİĞİ YETKİYİ KİMSE ALAMAZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Ekrem İmamoğlu: Halkın verdiği yetkiyi öyle birkaç kişi alamaz, mücadelemiz daha güçlü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar hak, hukuk, adalet ilkelerini yaralamıştır” ifadelerini kullandı.

Mustafa geyikçi-1

“İMAMOĞLU’NUN YANINDAYIZ”

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Halk iradesinin yargılandığı davada İstanbullu hemşehrilerimizin ve Ekrem İmamoğlu Başkanımızın yanındayız” dedi.

imamoğlu 3genel 2genel 1

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’nda geleneksek şölen

Konyaaltı’nda geleneksek şölen