Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İlk ziyaret Kepez’e

İlk ziyaret Kepez’e

Geçmiş dönem CHP İl Genel Meclisi, Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi gazeteci-aktivist Songül Başkaya, önümüzdeki genel seçimler için çalışmalarına başlarken ilk ziyaretini Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez’e yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlk ziyaret Kepez’e

Ufukta seçimin görünmesi ile birlikte siyaset dünyası hareketlendi. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) milletvekili adayı olmak isteyen isimler parti örgütleri ve kanaat önderlerini ziyaret turuna başladılar. 1935'te Antalya Milletvekili seçilen Üsküdar Kız Lisesi Müdürü Türkan Örs Baştuğ’dan sonra Antalya'dan Meclis’e kadın milletvekili gönderemeyen Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) öne çıkan kadın adaylardan gazeteci Songül Başkaya da çalışmalarına hız verdi.

WhatsApp Image 2023-01-27 at 17.11.05 (1)

KADINLAR VE GENÇLER MECLİS’E GÜÇ KATACAK

Geçmişte, Antalya İl Genel Meclis Üyeliği, Muratpaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği de yapan Songül Başkaya, milletvekili adayı olmak için ziyaretlerine partisinin Kepez İlçe Örgütü’nden başladı. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ve partililerle buluşan Songül Başkaya, nüfusun yarısını teşkil eden kadınların maalesef temsilde çok geride kaldığını özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kadın milletvekili oranının ve genç temsilinin artmasının partiye güç katacağını ifade etti.

WhatsApp Image 2023-01-27 at 17.11.05

“KEPEZ GÖZARDI EDİLMEYECEKTİR”

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz da Songül Başkaya’ya ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, çıktığı yolda başarı diledi.  Kurnaz, şu anda parti tabanında kadın ve genç aday beklentisinin yüksek olduğunu söyledi. Kurnaz, “Partimize emek vermiş, Antalya’ya gönül vermiş kişilerin milletvekili olması, hepimizin ortak beklentisidir. Kepez en kalabalık ilçelerden biri, Genel Merkez Kepez’i göz ardı etmeyecektir ” dedi.

WhatsApp Image 2023-01-27 at 17.11.04

Başkaya’nın ziyaretinde Kepez’in önde gelen isimleri de bulundu. CHP Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ve yönetimi, İlçe Sekreteri Deniz Demiröz, İlçe Bilişim Sorumlusu Nuray Ay, İlçe Yöneticileri Cemalettin Pelen, Gazi Baykın, Abidin Özkan, Gökhen Ölmez, Kemal Korkmaz, Gülseren Hüseyinoğlu katıldı. Geçmiş dönem İlçe Başkanı Halil Bahar, 21. Dönem İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Abay, önceki dönem Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç, İlçe Kadın Kolları Başkanlarından Ayşe Leylek, Antalya Çankırılılar Dernek Başkanı Mehmet Yakar ve yönetimi ile çok sayıda partili de yer aldı.

WhatsApp Image 2023-01-27 at 17.11.05 (2)

Nizamettin ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altılı Masa’dan ortak açıklama: Erdoğan’ın adaylığı mümkün değil

Altılı Masa’dan ortak açıklama: Erdoğan’ın adaylığı mümkün değil