Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İçişleri Bakanlığı’na bin 608 personel alım ilanı Resmi Gazete’de

İçişleri Bakanlığı’na bin 608 personel alım ilanı Resmi Gazete’de

İçişleri Bakanlığı, çeşitli pozisyonlarda bin 608 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. Başvuruların E-Devlet üzerinden yapılacağı ilanda, adayların KPSS puanı ve tercih sıralaması dikkate alınacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanlığı’na bin 608 personel alım ilanı Resmi Gazete’de
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazete’de duyurulan ilana göre, bakanlık çeşitli pozisyonlarda personel alacak.

Başvuru Şartları ve Pozisyonlar

İlan kapsamında, büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, tekniker, destek personeli, mimar, arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli, programcı, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında alımlar gerçekleştirilecek. Adayların başvuruları için ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubu sonuçları dikkate alınacak.

KPSS Puan Türleri ve Başvuru Süreci

Başvurular, lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde puan almış adaylar arasından yapılacak. Başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Değerlendirme Süreci

Adaylar, tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday arasından değerlendirilecek. Başvuru sürecinde adayların KPSS puanı ve tercih sıralaması dikkate alınarak değerlendirme yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 zam

Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 zam