Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İBB'ye yeni kumpas! Kurum'a dert yanan kadının iddiası tamamen sahte çıktı

İBB'ye yeni kumpas! Kurum'a dert yanan kadının iddiası tamamen sahte çıktı

Beykoz'da bir vatandaş, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a yönelik, "Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi." ifadesini kullanmıştı. İşte detaylar haberde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Tayfun Akyatan

AK Parti'ye yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hakkında sürdürülen karalama kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Son günlerde ortaya çıkan bir olayda, çekim ekibiyle birlikte kullanılan otobüsün arızalıymış gibi gösterildiği bir reklam filmi çekildiği anlaşıldı. Bu, İBB'ye yönelik manipülatif taktiklerin bir örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un bir vatandaşla gerçekleştirdiği diyalog gündeme oturdu. Vatandaş, Beykoz'da arsasının yıkıldığını ve 5 yıldır kentsel dönüşüme alınması gerektiğini belirtti. Ancak Beykoz'da İBB tarafından yıkılan bina olmadığı ortaya çıktı. İBB'nin sadece Çubuklu Mahallesi'ni kentsel dönüşüm alanı ilan ettiği ve Beykoz genelinde bir yıkım olmadığı belirlendi.

Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Proje sonuçlanırsa vatandaşın lehine olacak bu. Bunun bitmesini dört gözle bekliyoruz. Burada tapusu olup evi yıkılan bir yer yok. Şu an yıkılan bir ev bulunmamaktadır" dedi. Bu açıklama, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu ve İBB'nin Beykoz'da yıkım yapmadığını vurgulamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Hatayspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler