Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Hortum dehşeti! 200’den fazla seralar yıkıldı!

Hortum dehşeti! 200’den fazla seralar yıkıldı!

Anamur ve Bozyazı ilçelerinde bugün sabah saatlerinde şiddetli rüzgar ve sağanak yağış yaşandı. Özellikle Anamur'da etkili olan rüzgar, bir hortum oluşmasına neden oldu ve yaklaşık 5 kilometrelik bir alana zarar verdi. Rüzgarın etkisiyle bir araç da yoldan çıkarak dere yatağına devrildi ve sürücü hafif yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hortum dehşeti! 200’den fazla seralar yıkıldı!

Rüzgarın en çok etkilediği alanlardan biri de seralar oldu. 200'den fazla sera yıkılmasının ardından bazı seralarda ise naylonlar uçtu. Bölge halkı, yıkılan seraların manzarasına şaşkınlıkla karşılayarak gözlerine inanamadılar. İlçede ayrıca, sağanak su taşkınlarına neden oldu. Yağmura yakalananlar ayakta durmakta zorluk yaşarken, jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

BAKAN NEBATİ’DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

14 Mayıs seçimlerinde Mersin’den milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de Mersin’deki fırtına ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Mersin Anamur'da meydana gelen fırtına ile birlikte oluşan hortumda can kaybımız olmamakla birlikte bazı vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır. AFAD ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince hasar ve zarar tespit işlemlerine hızla başlanmıştır. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, tüm Anamurlu hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aslantuğ ve Onan çiftinden üzücü haber

Aslantuğ ve Onan çiftinden üzücü haber