Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Hazine ve Maliye Bakanlığı binası boşaltılıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı binası boşaltılıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Emek'teki binadan çıkma kararı aldı. Deprem riski nedeniyle verilen rapor sonrasında personel, taşınma kararını sözlü olarak duydu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hazine ve Maliye Bakanlığı binası boşaltılıyor

Geçmişte Hazine Müsteşarlığı'nın da yer aldığı önemli bir yapı olan Ankara İnönü Bulvarı'ndaki büyük binada, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın sözlü taşınma talimatı verdiği belirlendi. Şu ana kadar resmi bir bildiri olmasa da personelin, deprem riski nedeniyle sözlü talimat üzerine taşınma hazırlıklarına başladığı ifade edildi.

Halkbank'a Habersiz Yerleşilen Binanın Ardından Yeni Taşınma

Daha önce Halkbank için yapılan ancak Hazine Müsteşarlığı'nın haber vermeden yerleştiği bina, ekonomi yönetimi için önemli bir merkez haline gelmişti. Yeni binanın konumu ve detayları hakkında henüz resmi bir bilgi olmasa da, personelin birimlerin bir arada olacağı bir çözüm için çalıştığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Tarihî Binası ve Ev Sahipliği Geçmişi

Hazine Müsteşarlığı ve sonrasında Dış Ticaret Müsteşarlığına ev sahipliği yapan bina, Başbakanlık sistemi döneminde ilgili bakanların makamına da ev sahipliği yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın oluşturulmasıyla birlikte, TBMM'nin karşısındaki Maliye Bakanlığı binası ile birlikte Bakan makamının bulunduğu iki önemli binadan biri haline gelmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sarp Akkaya’nın Çarpıcı Açıklamaları: Zor Bir Çocukluk Geçirdim

Sarp Akkaya’nın Çarpıcı Açıklamaları: Zor Bir Çocukluk Geçirdim