Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Hatay'da deprem kayaları yerinden böyle koparmış  

Hatay'da deprem kayaları yerinden böyle koparmış  

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin şiddeti, Hatay’da onlarca büyük kayayı yerinden koparmasıyla bir kez daha gözler önüne serildi.  

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da deprem kayaları yerinden böyle koparmış  

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, şiddetin gücü bir kez daha ortaya çıktı. Akbez Mahallesi'nde deprem sonrasında koparak yollara düşen kayalar görenleri korkutuyor. Depremin şiddeti ile onlarca kaya yerinden koparak aşağı kısımlara inmiş. Tonlarca ağırlığındaki kayaların bazılarının bir otomobilden büyük olduğu gözlendi. İş makineleri yardımıyla yol kenarına alınan kayaları görenler, depremin etkisini bir kez daha hatırlıyor.

AW875954_03

EVDEN BÜYÜK KAYALAR DÜŞMÜŞ

  Çok büyük kayaların düştüğünü anlatan Mehmet Yıldız isimli vatandaş, “Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrasında büyük kayalar yuvarlanıp düştü. Ev gibi kayalar düşmüş. Sabah fark ettik” dedi.

AW875954_01

BİR HAFTA SONRA YOLU KULLANABİLDİK

  Berat Arda Gezer isimli genç ise devamlı kayaların düştüğü yolu kullandıklarını ifade ederek, “Biz aşağı kısımda oturuyoruz. Birden gürültü gelmiş. Bir baktık yolda kayalar vardı. Daha önce geldim. Bir hafta sonra ancak yolu kullanabildik. Kepçelerle kenara çekildi” diye konuştu. İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü oyuncu, depremzedeleri güldürdü

Ünlü oyuncu, depremzedeleri güldürdü