Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Hatalı internet siparişine 80 bin TL ceza! Faiziyle birlikte ödenecek

Hatalı internet siparişine 80 bin TL ceza! Faiziyle birlikte ödenecek

Mont siparişi verdiği günün ardından hayatı kabus haline gelen genç kadın, adalet arayışında mahkemeye başvurdu. İşte, mahkemenin verdiği örnek nitelikteki karar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatalı internet siparişine 80 bin TL ceza! Faiziyle birlikte ödenecek
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul'da yaşayan genç bir veteriner kadın, internet üzerinden verdiği mont siparişi sonrasında hayatının tamamen değiştiği bir dönemden geçti. Genç kadının kişisel bilgileri, diğer müşterilerin sayfalarında göründüğü için günlerce tanımadığı kişilerin istenmeyen tacizine maruz kaldı.

Tacizlerle başa çıkabilmek amacıyla genç kadın, yaşadığı mağduriyeti önlemek için mahkemeye başvurdu. Ancak, dava süreci oldukça uzun bir zaman aldı ve mahkeme, bu davadan 6 yıl sonra benzer durumları içeren bir karar verdi. Bu karar, emsal nitelikteydi ve genç kadının yaşadığı sıkıntılara bir çözüm oluşturdu.

Kanal D Haber'in aktardığına göre, giyim firması, veteriner Gökçe Karakaş'tan özür diledi ancak yaşanan sorun bir türlü çözülemedi. Mahkeme, müşterisinin mağdur edildiği gerekçesiyle giyim firmasına 80 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. Ayrıca, firma tazminatı 6 yıl boyunca biriken faizle birlikte ödemek zorunda kalacak. Bu karar, benzer durumlarla karşılaşan diğer müşteriler için de bir örnek teşkil etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil Alacaklara Uyarı: Fiyatlar Ocak Ayında Yükselecek

Otomobil Alacaklara Uyarı: Fiyatlar Ocak Ayında Yükselecek