Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk Kaç Yaşında Nereli?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk Kaç Yaşında Nereli?

Hande Tibuk, iş dünyasının en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Peki, bu başarılı iş kadını kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte, merak edilen tüm detaylar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk Kaç Yaşında Nereli?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

ande Tibuk, iş dünyasının en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Peki, bu başarılı iş kadını kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte, merak edilen tüm detaylar…

Hande Tibuk Kimdir?

Hande Tibuk, turizm sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak tanınıyor. Kendi soyadını değiştirerek iş dünyasına adım atan Tibuk, başarılarıyla sektörde adından sıkça söz ettiriyor.

Hande Tibuk Kaç Yaşında? Nereli?

Hande Tibuk, 9 Eylül 1977’de Laz kökenli bir baba ve çerkez-tatar melezi bir annenin kızı olarak İstanbul, Kadıköy’de dünyaya geldi. Ailesinin soyadı, telaffuz zorluğu nedeniyle 1985 yılında Tibuk olarak değiştirildi. Hande Tibuk, ailesi dışında, Kerem’in kardeşi, Yasemin ve Murat Besim’in ablası, Duygu’nun görümcesi, Doruk ve Derin’in halası ve sevimli Golden Retriever cinsi Sunny’nin annesi olarak da tanınıyor.

Eğitim Hayatı ve İş Kariyeri

Hande Tibuk’un eğitim hayatı ve iş kariyeri oldukça çeşitli. İlkokul eğitimini Nurettin Teksan İlkokulu’nda, lise eğitimini FMV Nişantaşı Işık Lisesi’nde tamamladı. Ardından, Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise 2007-2008 yılları arasında Ecole Hoteliere de Lausanne’da Master in Hospitality Administration (MHA) programında tamamladı.

İş hayatına ilk adımlarını Ram Dış Ticaret A.Ş. ve Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş.'de staj yaparak attı. Mezuniyetinin ardından Plato Film’de prodüksiyon ekibinde görev aldı ve Bazaar 54 mağazalarının pazarlama ekibinde yer aldı. Turistik mağazacılık sektöründeki tecrübesi ve bilgi birikimi, Elifsu Turizm şirketinin kuruluşuna öncülük etti.

Uluslararası Başarılar

Hande Tibuk, kariyerinde uluslararası başarılara da imza attı. Lozan’da tamamladığı yüksek lisans eğitiminin ardından otel yatırımı danışmanlığı alanında çalışmaya başladı. Viyana merkezli uluslararası PKF hotelexperts danışmanlık şirketinde çalışırken, Türkiye’ye dönerek Net Holding’e katıldı ve üst yönetim kadrosunda görev aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da sağanak fena vurdu! 70 kişi kurtarıldı

Hatay'da sağanak fena vurdu! 70 kişi kurtarıldı