Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti

Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti

Halil Konakçı, bir kez daha Atatürk'ü hedef alarak, "Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettiriliyor" iddiasını dile getirdi. "

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Konakçı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen bir figür olarak, çocuklara din eğitimi vermek üzere okullara diyanet görevlisi atanmamasına tepki gösterdi.

Halil Konakçı

Skandal İddialar ve Atatürk Karşıtlığı Devam Ediyor

Atatürk düşmanı olarak bilinen Konakçı, açıklamasında "Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller" derken, Atatürk'ü anma ve tanıtma çabalarına karşı çıktığını ifade etti. Konakçı'nın bu skandal açıklamaları, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığına yönelik söylemlerine bir yenisini ekledi.

Halil Konakçı X

Diyanet Görevlisi Talebi ve İslam Düşmanlığı İddiası

Konakçı, ayrıca sosyal medya paylaşımında, okullarda çocuklara dinini öğretmek için diyanet görevlisi atanmamasını eleştirerek, "Öğrencileri eğitmek için okullara hemşire, doktor, polis, AFAD uzmanı hatta itfaiye eri dahi görevlendirildiğini" belirtti. Ancak, kendi düşüncesine ters düşen vatandaşları "İslam düşmanı" ilan ederek çelişkili bir tutum sergiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni asgari ücret haftaya belli olacak mı?

Yeni asgari ücret haftaya belli olacak mı?