Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem GÜNKAF 25 Bin Öğrenciyi İşverenlerle Buluşturdu

GÜNKAF 25 Bin Öğrenciyi İşverenlerle Buluşturdu

Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF), 25 binin üzerinde öğrenciyi işverenlerle buluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GÜNKAF 25 Bin Öğrenciyi İşverenlerle Buluşturdu

Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF), 25 binin üzerinde öğrenciyi işverenlerle buluşturdu.

Fuarın Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen GÜNKAF, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılış törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve 12 üniversitenin rektörü yoğun katılım gösterdi. Fuarda, Akdeniz Üniversitesi’nin yanı sıra 12 farklı üniversitenin öğrencileri de yer aldı.

Çeşitli Etkinliklerle Dolu İki Gün

GÜNKAF, iki gün boyunca mülakatlar, söyleşiler, eğitimler ve atölye çalışmaları gibi 85 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, 200’ün üzerinde firma stantlarını ziyaret ederek iş ve staj imkânları için birebir görüşme fırsatı yakaladı.

Yıldız İsimler Tecrübelerini Paylaştı

Fuarda, Akdeniz Üniversitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, Antalya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar ve Antalya Kent Konseyi Başkanı Sema Nur Kurt gibi isimler öğrencilerle buluştu. Ayrıca, 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonu Mete Gazoz, Sanatçı Sümer Ezgü, Eski Milli Futbolcu/Teknik Direktör Ümit Karan ve Güreşçi İsmail Balaban gibi yıldız isimler öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanı Dr. Neşe Gülmez, CBİKO İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Savaş Ceylan, Sunexpress İK Koordinatörü Dr. Yasin Öztürk, KOSGEB Antalya Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış, Piksel Akademi Kurucusu Emrah Kozan, Tour of Antalya Proje Koordinatörü Haluk Özsevim ve HÜRKUŞ Pilotu Murat Özpala da iş hayatlarındaki bilgilerini katılımcılara aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu