Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “GSM operatörleri işinizi yapın”

“GSM operatörleri işinizi yapın”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin 5. gününde hala sağlıklı iletişim kurulamaması sebebiyle mobil operatörlere tepki yağıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“GSM operatörleri işinizi yapın”

Enkaz altında kalan vatandaşlara hızlı müdahale etmek ve bilgi akışının sağlanması adına hayati bir unsur olan iletişim kopukluğu büyük zararlara yol açıyor. Felaketin ilk gününde çöken GSM operatörlerinin güçlendirildiği belirtilmiş ancak felakete uğrayan iller ile iletişim kurmada hala sıkıntılar yaşandığı söyleniyor. İleri teknolojinin etkin olduğu günümüzde milyonlarca abonesi olan GSM operatörleri aylık milyarlarca Lira fatura bedeli kesmesine rağmen yaşanan iletişim aksaklıkları hala can kaybına neden oluyor. Önceki yıllarda yaşanan İstanbul depreminde de çöken GSM operatörleri Kahramanmaraş depreminde de sınıfta kaldı. Vatandaşlar ise depremzede yakınlarına ulaşmakta sıkıntı çekerken ‘En çok ihtiyaç duyduğumuz anda çalışmayan bir sisteme neden bu kadar para ödüyoruz’ diyerek GSM operatörlerini hedef aldı.

haluk levent

“NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM”

Deprem bölgesinde bulunan AHBAP Derneği Kurucusu, şarkıcı Haluk Levent ise, “Ben Hatay’da bıraktığım ekibimle 2 saat içinde 3 kez zor görüşebildim. Telefon operatörleri! Ne diyeceğimi bilmiyorum artık!” diyerek GSM operatörlerinin gerekeni yapması gerektiğini belirtti.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Twitter kısıtlandı, AKP topa tutuldu

Twitter kısıtlandı, AKP topa tutuldu