Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem “Gidişinizi kutlayacağız”

“Gidişinizi kutlayacağız”

Turizm İşçileri Dayanışma Platformu tarafından Demet Akalın ile ilgili “Saraylar ve saltanatlar çöker” başlıklı bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Dün Saray rejiminden destek alanların yaptıkları rezilliklere, halka ve hatta işçilere nasıl baktığını gösteren tablolara bir yenisi daha eklendi “denildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Gidişinizi kutlayacağız”

“Konser misafirinin ısmarladığı şampanyayı beğenmeyen, Demet Akalın isimli Saray soytarısı, şampanyayı garson arkadaşımızın üstüne döktüğü görüntüler sosyal medyada dolaşmaya başladı” denilen açıklama şöyle: “Beğenmediğiniz içeceği içmezsiniz, onu size getiren arkadaşımızın başına dökmek bir küstahlık, bir hayasızlıktır! Saray rejimi ve avanelerinin yaptıkları ilk değildir, son da olmayacaktır. Arkadaşımızın ve diğer emekçi kardeşlerimizin yalnız olmadığını hatırlatırız.”

HER ŞEYİN SONU VAR!


“Şampanya tarihte kralların içeceği olarak geçer. Keşişler bulduğunda yıldızları içtiğini sanıyordu. Tarih hep kralların, padişahların ve diktatörlerin sonu olduğu gibi, avanelerinin, yandaşlarının, yalakalarının da sonu olmuştur. Ülkemizde de Saray rejimi ve avanelerinin sonlarını getireceğimize, tarihin çöplüğüne atacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

O büyük gün büyük bir sofra kurup, kralların şampanyasını, işçilerin ellerinde kaldırarak, sizlerin gidişini yıldızları içerek kutluyor olacağımızı da ilan ediyoruz.”

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan sürpriz yaptı

Başkan sürpriz yaptı