Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Gazipaşa 6 Şubat Depreminin Anısına Lokma Dağıtıldı

Gazipaşa 6 Şubat Depreminin Anısına Lokma Dağıtıldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Gazipaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde, depremde hayatını kaybeden vatandaşların anısına lokma dağıttı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa 6 Şubat Depreminin Anısına Lokma Dağıtıldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Gazipaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde, depremde hayatını kaybeden vatandaşların anısına lokma dağıttı.

Deprem Anısına Düzenlenen Anma Programı

6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirildi. Bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için ülkenin dört bir yanında anma törenleri düzenlendi ve dualar edildi. Gazipaşa’da düzenlenen anma programları kapsamında, Gazipaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve misafirlere yönelik olarak, depremde vefat eden vatandaşların anısına lokma ikramında bulundu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen bu ikram programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve Müftülük Vaizi Ayşe Koç da katılarak ikramda bulundu.

Unutmadık, Unutmayacağız

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “6 Şubat 2023’te meydana gelen asrın felaketi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz ve hayırları için lokma ikramında bulunan öğrencilerimize eşlik ederek katkı sağladık. 6 Şubat tarihini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir faciayı yaşamamak en büyük temennimizdir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı tekrar anıyor ve dualarımızdan eksik etmiyoruz” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler, toplumun bu tür felaketler karşısındaki dayanışmasını ve anma kültürünün önemini vurgulamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 90 yıllık okul yıkıldı

Mersin'de 90 yıllık okul yıkıldı