Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Gaziler’in mutluluğu için yola çıktık

Gaziler’in mutluluğu için yola çıktık

Antalya Kepez’de Gaziler Mahallesi Muhtar adayı İsmail Genç, mahallesinin sorunlarını çözmek için yola çıktı. Mahallenin sorunlarını çözeceğini dile getiren Genç, mahallede birçok yeni değişim olacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziler’in mutluluğu için yola çıktık
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Gaziler Mahallesi Muhtar adayı, çiftçi  İsmail Genç, azaları Mehmet Çelik, Yakup Genç, Ramazan Basikar, Mehmet Kazan ile birlikte Akdeniz Gerçek Gazetesi’ni ziyaret etti.

"Büyük eksikler var"

Genç yaptığı açıklamada, “Gaziler’in bazı bölgelerin büyük eksikler var. Bunların yapılmasını istiyoruz. Bu eksikliklerle mücadele etmek istiyoruz. Yollarımızın yapılmasını, pazaryerimizin kapanmasını, yemekhane yapılmasını, aile yaşam merkezinde ambulansımız yok, ambulans istiyoruz. Bu durumlara erken müdahale edilmeli. Gaziler Mahallesi’ne bir mezarlık tesis edilmesini istiyoruz. Mezarlığımız dolmak üzere. Seralarımızın çok fazla atığı oluyor. Belediyenin bir tesisi olmalı ve belediyenin bu atıkları toplamasını istiyoruz.

Whatsapp Image 2024 03 05 At 13.48.09

"O bölgenin çocuğuyum"

Mahalleye ATM istiyoruz. Yollarımız su altında kalıyor bununla ilgili drenaj istiyoruz. Bölgeyi biliyorum. O bölgenin çocuğuyum. Sorunları biliyorum. Hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi ile görüşerek mahallemin sorunlarını çözmek istiyorum” dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom Ventures'ın PİLOT programı başvuruları devam ediyor

Türk Telekom Ventures'ın PİLOT programı başvuruları devam ediyor