Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Fethiye'de Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

Fethiye'de Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

Fethiye'de Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası coşkuyla kutlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı
KAYNAK: İHA

Fethiye'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen tören coşkuyla gerçekleşti. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, polislerin görevinin sadece suçları önlemek değil, aynı zamanda toplumun kalplerine de ulaşmak olduğunu vurguladı.

Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, polislik mesleğinin zorluklarına rağmen toplumla iç içe olmanın önemine değindi. Dadaşoğlu, polislerin en önemli silahlarının güler yüzleri ve şefkatleri olduğunu belirtti.

Tören Protokolün Katılımıyla Gerçekleşti

Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen törene, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Burak Akanpınar ve diğer kurum müdürleri, polisler, aileleri ve yakınları katıldı. Tören, Atatürk heykeline çelenk sunulmasının ardından Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Geçmişe ve Geleceğe Duyulan Saygı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, konuşmasının sonunda, geçmişte polis müdürü olan babasının yazdığı "Polis Kardeş" isimli şiiri okuyarak duygusal anlar yaşattı. Tören, bir çocuğun "Polis" adlı şiiri okumasıyla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beykoz'da Elektrik Kaçağından Yangın Çıktı: Büfe Kül Oldu

Beykoz'da Elektrik Kaçağından Yangın Çıktı: Büfe Kül Oldu