Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Fenomen Eylül Öztürk’e yurtdışı çıkış yasağı

Fenomen Eylül Öztürk’e yurtdışı çıkış yasağı

Fenomen Eylül Öztürk hakkında soruşturma kapsamında savcılık yurt dışı çıkış yasağı talebinde bulundu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenomen Eylül Öztürk’e yurtdışı çıkış yasağı

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından, lüks yaşantıları olan diğer fenomenlerin de mercek altına alındığı görülüyor. Bu fenomenlerden biri olan Eylül Öztürk hakkında son dakika bilgilerine göre yurt dışı çıkış yasağı talep edildi.

Şampiyonlar ligi

Polat ailesinin tutuklanmasının ardından 2019 yılında çekilen bir fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafta yer alan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve bu isimler arasında fenomen Eylül Öztürk ve eşi de yer aldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bu şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliği’nden yurt dışı çıkış yasağı talep etti.

Demek ki sona yaklaşıyoruz

Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan’ın 5 milyon dolarla ABD’ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti. Ancak Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddialara yanıt verdi.

Öztürk, 'Evet, şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım' ifadelerini kullandı.

Eylül Öztürk kimdir?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk, ilkokulu Gölcük ve İstanbul'da okudu. Annesi Belçika'ya öğretmen olarak gönderilince ortaokulu Belçika'da okudu. Bu sayede Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi.
Bu sırada da Belçika'da tiyatro grubu seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda rol aldı.
Türkiye'ye döndüklerinde İstanbul Adnan Menderes Anadolu Lisesi'ni kazandı. Yabancı dil sebebiyle Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne transfer oldu ve lise yılları boyunca okulun müzik gruplarında solist olarak yer aldı.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanıp burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti. Birçok grupta solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı.
Bir dönem yolcu uçaklarında hosteslik yaptı. Sonrasında yine hizmet sektöründe kalabileceği ve seyahat edebileceği bir iş arayışına girdi. Özel bir şirkette çalışmış olan Öztürk, radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi. 2014 yılının başında Knorr Çabuk Çorba'nın sosyal medya ve televizyon ekranlarındaki reklamlarında oynadı.
Sosyal medyada, çektiği kısa videolar ile yüz binlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Vine'daki 'Memeli Mestan' adıyla büyük kitleler tarafından tanındı. 2014 yılı başlarında, Beyaz Show'a, daha önce '3+1' olarak yayınlanmış ve ardından adı 3 Adam olarak değişen programın sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak için yazdığı '3 Adam" isimli parçası ile konuk oldu.
2014 yılı son çeyreğinde 'Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek' adlı programda oyunculuk yaptı.
24 Ocak 2015 yılında yayımlanmaya başlayan "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katıldı. Şu sıralar '4 Kadın Zamanı' programının 4 sunucusundan biri olan Eylül Öztürk, 2017 yılında Barış Kenan Özkan ile evlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum c*nayetinde kan donduran detayları ortaya çıkıyor!

Bodrum c*nayetinde kan donduran detayları ortaya çıkıyor!