Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Fatih Terim'den iddalara yanıt geldi ilk kez konuştu

Fatih Terim'den iddalara yanıt geldi ilk kez konuştu

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen dolandırıcılık davasında adı geçen ünlü futbolcu ve teknik direktör Fatih Terim, sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Terim'den iddalara yanıt geldi ilk kez konuştu
KAYNAK: Haber Merkezi

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yüksek faiz vaadiyle topladığı paraların "Fatih Terim Fonu" altında biriktirildiği ortaya çıkmıştı. İddiaların ardından Fatih Terim, 26 Kasım 2023 tarihinde yaptığı ilk açıklamada, konuyla ilgili suçlamaları reddederek kararlı bir duruş sergiledi.

Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum

Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar” şeklinde konuştu.

Tefecilik suçundan soruşturma açılmış

Ayrıca, dolandırıcılık davasında adı geçen diğer isimler arasında bulunan eski futbolcu Semih Kaya, menajeri Fırat Özdemir ve Ayhan Akman hakkında da Seçil Erzan’dan tehditle para aldıkları iddiasıyla ‘tefecilik’ suçundan soruşturma açıldığı belirlendi. Davanın gelişmeleri merakla beklenirken, kamuoyu, ünlü isimler arasındaki bu karmaşık hukuki süreci yakından takip ediyor.

Seçil Erzan'in mal varlığı?

Futbol camiasındaki Seçil Erzan depreminin yankıları sürerken, Erzan’ın memleketi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir banka şubesindeki kasasından altın çıktı.
Yüksek kâr getirisi vaadiyle futbol dünyasından 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen eski şube müdürü Seçil Erzan, soruşturmasında MASAK’ın talebi üzerine memleketi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde de araştırma yapıldı.

Araştırmada Erzan’ın Çorlu’da bir banka şubesinde kasası bulunduğu belirlenerek polis tarafından açıldı. Kasada 7 Reşat altın, 5 Ata altın, 2 Ata altın kolye, 1 yüzük ile adının yazılı olduğu kartvizitler bulundu. Kasadaki altınlara el konulduğu öğrenildi. Erzan’ın mal varlığına yönelik yapılan çalışmada ise Çorlu’da 1 daire ve 1 iş yeri ile Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde bir bağ yeri olduğu tespit edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ölümcül hata! Keten tohumunu kontrolsüz kullanmak hayati tehlike

Ölümcül hata! Keten tohumunu kontrolsüz kullanmak hayati tehlike