Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Faşizmin ampulünü söndürmek için adayım

Faşizmin ampulünü söndürmek için adayım

CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan Onur Duruk, “Başarı için, iktidar için, faşizmin ampulünü bir daha yanmamak üzere söndürmek için CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'na adayım. Gelin iktidara beraber koşalım” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
   Faşizmin ampulünü söndürmek için adayım


CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan Onur Duruk, “Başarı için, iktidar için, faşizmin ampulünü bir daha yanmamak üzere söndürmek için CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'na adayım. Gelin iktidara beraber koşalım” dedi.

 

 

9 Aralık’ta gerçekleşecek olan CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçimi için CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Onur Duruk, düzenlediği basın toplantısında aday olduğunu açıkladı. Basın açıklamasına partiler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. CHP Konyaaltı Başkan Adayı Onur Duruk yaptığı açıklamada Konyaaltı’nda değişim zamanının geldiğini söyledi. Duruk şöyle konuştu: “Değişim, ne yazık ki her zaman olumlu sonuçları olan bir süreç değildir. Daha da önemlisi bir sandığın kapanıp tekrar açılması arasındaki zamanda değişimi tesis edemezsiniz. Bu bir yanılgıdır. Bu bir illüzyondur. Çehrelerin değişmesi bugün birilerini tatmin ediyorsa işte bugün Sayın İlçe başkanım İlhan Buğdaycı sorumluluk sahibi bir adım atarak bu talebin de önünü açmayı bilmiştir. Ancak biz değişimi değerli kılanın, başarıya ulaştıracak olanın geçmişten geleceğe bir güç birliği, emek birliği olduğunun farkındayız. Kucaklayıcılığımız buradan güç alıyor. Gerçek değişim ancak liyakat sahibi gençlerle olur. Ve bu süreç ancak ve ancak liyakat kelimesinin altını doldurabilenlerle gerçekleştirilebilir."

 

OMUZ OMUZA YÜRÜYELİM

Başarı için, iktidar için, faşizmin ampulünü bir daha yanmamak üzere söndürmek için aday olduğunu belirten Duruk, “Bizim yolumuz uzun ama gittiği yeri merak edenler, o yolun geldiği yönü merak edenler, Mustafa Kemal Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün, Bülent Ecevit'in, Deniz Baykal'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol hikayelerine bakabilirler. Bugün, kırmızıydı beyazdı derken birbirini istemeden de olsa üzen, kıran sevgili yol arkadaşlarım. Unutmayınız ki biraz önce bahsettiğim yol hikayelerinin kahramanlarının da siyaseten karşı karşıya geldikleri, aynı sandıkta yarıştıkları oldu. Ancak yürüdükleri yol hiç değişmedi. Devrim aşkları, aydınlık tutkuları hiç sönmedi. Biz biliyoruz ki artık, ne Türk ne Kürt, ne Sünni ne alevi, ne Hıristiyan ne Yahudi ne ateist, ne kırmızı ne beyaz tek başına bir şey ifade etmemektedir. Beraber, omuz omuza bu yolda, kararlılıkla yürümeye sizleri davet ediyorum. Bunu yapabilecek siyasi kültür de, siyasi geçmiş de, siyasi tecrübe de bizde mevcuttur. Bu yolda ilk adımı atıyorum. Başarı, İktidar için, Faşizmin Ampulünü bir daha yanmamak üzere söndürmek için CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'na adayım. Gelin bu yol hikayesini bir başarı hikayesi yapalım. Gelin iktidara beraber koşalım. Gelin çocuklarımıza aydınlık bir yol açalım’’ şeklinde konuştu. Deniz TOPKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İyi Parti’de Sağır tamam gibi!

İyi Parti’de Sağır tamam gibi!