Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Eskişehir'de eniştesini öldürdü. Sebebi şok etti

Eskişehir'de eniştesini öldürdü. Sebebi şok etti

Eskişehir’de, 43 yaşındaki Esma S., evinin önünde gördüğü karanlık silueti yanlışlıkla vurdu. Vurduğu kişinin eniştesi olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir'de eniştesini öldürdü. Sebebi şok etti

Eskişehir’de, 43 yaşındaki Esma S., evinin önünde gördüğü karanlık silueti yanlışlıkla vahşi bir hayvan sanarak ateş açtı ve sonucunda kız kardeşinin eski kocası olan Aydın Ercan’ı öldürdüğünü ifade etti.

Olay, Mihalıççık ilçesinin Yalımkaya Mahallesi’nde dün gece saat 02.24’te gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Esma S., evinin bahçe kapısının çevresinde bir karanlık fark edince, bunun bir vahşi hayvan olduğunu düşünerek av tüfeğiyle ateş açtı. Bahçenin önünde bulunan Aydın Ercan, tüfekten çıkan saçmalarla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ercan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ayrıca, Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan incelemelerde, ölen kişinin yanında bir av tüfeği bulundu ve cinayet şüphelisi Esma S.'nin, maktul Aydın Ercan’ın eski eşinin kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Esma S., ‘Kasten Öldürme’ suçlamasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Takım'ın EURO 2024 grubu belli oldu

A Milli Takım'ın EURO 2024 grubu belli oldu