Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Eski Bakan Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı

Eski Bakan Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu endişe verici bir hal aldı. Yaşar Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Bakan Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı

Ülkü Okuyan, "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde dün sabah iç kanama geçirdi. Hemen müdahale edilerek yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Maalesef durumu kritik seviyede, sağlığı ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağımızı duyurmak istiyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Yaşar Okuyan

Yaşar Okuyan kimdir?

Yaşar Okuyan, 1949 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Gazetecilik Yüksek Okulu'nda başlayan Okuyan, gazetecilik alanında kısa bir süre çalıştıktan sonra kariyerine iş dünyasında devam etti. İmbat Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu başkanlığına yükselen Okuyan, iş dünyasındaki liderliği ile tanındı.

1970 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılan Okuyan, siyasete olan ilgisini bu dönemde daha da pekiştirdi. Mesut Yılmaz'ın Anavatan Partisi'nin liderliğine seçilmesiyle birlikte, Okuyan da Yalova milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giriş yaptı.

2004 yılında Demokrat Türkiye Partisi'nin genel başkanı olan Okuyan, 2015 yılında parti ismini Hürriyet ve Değişim Partisi olarak değiştirdi. Ancak, 2008'de partisini kapatma kararı alarak Halkın Yükselişi Partisi'ne katıldı. Yaşar Nuri Öztürk tarafından partiden ihraç edilmesi üzerine ise Vatan Partisi'ne üye oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi