Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan rahatsızlandı! Tüm programı iptal edildi

Erdoğan rahatsızlandı! Tüm programı iptal edildi

AKP grup toplantısı ve İspanya ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan rahatsızlandı! Tüm programı iptal edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile gerçekleştireceği önemli ziyaret, Erdoğan'ın geçirdiği soğuk algınlığı rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. İki ülke arasındaki ilişkilerin ve bölgesel gelişmelerin ele alınacağı bu görüşme, Türkiye ve İspanya arasındaki işbirliğinin güçlenmesi açısından önem taşıyordu.

RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Erdoğan, Pedro Sanchez ile 28 Eylül tarihinde telefon görüşmesi yapmış ve Erdoğan İspanya'ya davet edilmişti. ki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin konuşulacağı ziyaret için Erdoğan yarın İspanya'ya hareket edecekti. İspanya ziyareti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. İspanya ziyareti sırasında ele alınması planlanan konular arasında ekonomik ve ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesi, siyasi diyalogun artırılması, bölgesel gelişmelerin değerlendirilmesi, Ukrayna-Rusya savaşı ve Suriye krizi gibi uluslararası meseleler vardı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle AKP Grup Toplantısı da iptal edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer'de trafik kazalarına dikkat çekmek için tiyatro oyunu

Kemer'de trafik kazalarına dikkat çekmek için tiyatro oyunu