Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan, Oğan'a ne dedi? Kameralara yansıyan anın detayları ortaya çıktı

Erdoğan, Oğan'a ne dedi? Kameralara yansıyan anın detayları ortaya çıktı

Erdoğan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'a teşekkür ettikten sonra hemen yanındaki Sinan Oğan'la bir şeyler konuştu. Bu görüntü, kameraya yansıdı ve ikili arasında geçen diyalog merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan, Oğan'a ne dedi? Kameralara yansıyan anın detayları ortaya çıktı

Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Erdoğan, Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı ikinci turda yüzde 52.18 oy oranıyla zafer elde etti.

Seçim gecesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan, Cumhur İttifakı'nda yer alan partilerin liderleriyle birlikte kürsüye çıktı. Erdoğan, platformda Cumhur İttifakı liderleriyle tek tek tokalaşıp seçimlerdeki katkıları için teşekkür etti. Erdoğan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'a teşekkür ettikten sonra hemen yanındaki Sinan Oğan'la bir şeyler konuştu. Bu görüntü, kameraya yansıdı ve dikkat çekti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün köşesinde bu diyaloğa ilişkin bilgiler paylaştı. Selvi'nin yazısında aktardığına göre Erdoğan, Sinan Oğan'a dönerek, "Duruşundan dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi. Sinan Oğan, ilk turda yüzde 5.2 oy almış ve ikinci turda Erdoğan'a destek vereceğini açıklamıştı.

Selvi’nin konuyla ilgili ifadeleri şöyle;

"Seçim gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerin liderleri ile birlikte kürsüye çıkmıştı. Erdoğan, platformda Cumhur İttifakı liderleri ile tek tek tokalaşıp seçimlerdeki katkıları için teşekkür etmişti. Erdoğan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a teşekkür ettikten sonra hemen yanındaki Sinan Oğan’la bir şeyler konuşmuştu. Kameraya yansıyan bu görüntüyü merak ettim. Erdoğan, Sinan Oğan’a, 'Duruşundan dolayı ayrıca teşekkür ederim' demiş. İlk turda yüzde 5.2 oy alan Oğan, ikinci turda Erdoğan’a destek verdiğini açıklamıştı."

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Kupasını sahibini bekliyor

UEFA Kupasını sahibini bekliyor