Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan Hafize Gaye Erkan'la görüşecek! Üç farklı senaryo konuşuluyor

Erdoğan Hafize Gaye Erkan'la görüşecek! Üç farklı senaryo konuşuluyor

Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Erkan'la görüşecek. Erkan'ın geleceği için üç senaryo konuşuluyor; "yanlışlar düzeltildiği takdirde devam etmek" en düşük olasılık.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan Hafize Gaye Erkan'la görüşecek! Üç farklı senaryo konuşuluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile yarın (23 Ocak Salı) bir görüşme gerçekleştireceği belirtiliyor. Gazete Pencere'den Nuray Pehlivan'ın aktardığına göre, Erkan'ın geleceğiyle ilgili üç farklı senaryo üzerinde duruluyor, bu senaryolardan biri de "yanlışlarının onarılarak yola devam edilmesi."

Gazete Pencere'den Nuray Pehlivan'ın aktardığına göre, Erkan'ın önünde üç farklı seçenek bulunduğu belirtiliyor. İddialar arasında, Para Politika Kurulu toplantısının ortasında çocuğunu bahane ederek toplantıdan ayrıldığına dair bilgiler de bulunuyor. Erkan'ın önce ekonomi üst yönetimiyle bir araya gelerek, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile detaylı bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Geleceğiyle ilgili tartışılan senaryolar arasında, Erkan'ın ekonomi yönetimine zarar vermemek adına istifasını sunabileceği ve Erdoğan'ın bu istifayı kabul edebileceği, Erdoğan'ın kararını bir süre erteleyip daha sonra görev değişikliğine gidebileceği veya düşük ihtimalle Erkan'ın hatalarını düzeltici adımlar atmasının ardından görevine devam etmesine izin verilebileceği konuşuluyor.

Eğer Hafize Gaye Erkan görevden ayrılırsa, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay ve Hatice Karahan isimleri, yeni başkan olarak düşünülen alternatifler arasında yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'de Fred'e kötü haber sakatlık açıklandı

Fenerbahçe'de Fred'e kötü haber sakatlık açıklandı