Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Erdoğan gelirse, ekmeğe muhtaç olacağız”

“Erdoğan gelirse, ekmeğe muhtaç olacağız”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Gazeteci Eren Erdem sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde oy kullanacak vatandaşlara seslendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Erdoğan gelirse, ekmeğe muhtaç olacağız”

Eren Erdem dün sosyal medya hesabından 14 Mayıs Seçimleri’ne ilişkin yaptığı paylaşımla Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi. Paylaşımında ekonominin durumunda vurgu yapan Erdem, seçmene “Aldanma!” çağrısı yaptı.

Eren Erdem’in paylaşımı şöyle:

“Erdoğan’a oy verecek vatandaşlarımıza 2 sorum var; 1-) Bu kadar önemli bir seçimden önce, eğer gücü yetseydi Erdoğan doları euroyu düşürmez miydi? 2-) Bu kadar önemli bir seçimden önce, eğer gücü yetseydi Erdoğan enflasyonu, pahalılığı düşürmez miydi? Cevabın “düşürürdü” ise, unutma; gücü yetmedi. Bu yanlış yönetim yüzünden düşmüyor; düşmeyecek! Şimdi kafa bulandırmak için o terörist bu terörörö deyip duruyorlar. Aldanma! Erdoğan gelirse, ekmeğe muhtaç olacağız… Oylar Kılıçdaroğlu’na”

EREN ERDEM KİMDİR?

Eren Erdem, 14 Ağustos 1986'da İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimleri'nde CHP milletvekili olarak Meclis'e girdi. Üniversite eğitimini yarıda bırakmasına rağmen siyasete atılarak TBMM'nin en genç siyasetçilerinden biri oldu. Eren Erdem, 7 Haziran 2015'te yapılan genel seçimler öncesinde CHP İstanbul 3. bölgeden, 6. sıradan aday oldu ve 25. dönem milletvekili olarak CHP İstanbul Milletvekili seçildi. 1 Kasım 2015'teki seçimlerde ise 26. dönemde yeniden milletvekili seçildi. Ayrıca Erdem, siyasetçi kimliğinin yanı sıra 9 kitabı yayımladı.

2018 Haziran ayında, Karşı gazetesinin baş editörü olarak görev yaparken ve aynı zamanda 2015-2018 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ana muhalefet meclis yardımcısı olarak görev yaptığı döneme ilişkin soruşturma altına alındı. İstanbul'da bulunan bir mahkeme, 7 Ocak 2019 tarihinde onu serbest bıraktı, fakat hemen ardından tekrar tutuklandı. 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren açlık grevi başlattığı bildirildi. Ancak, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi'nin kararıyla, 31 Ekim 2019 tarihinde tahliye edildi.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tehdit nedeniyle “seçim programı iptal edildi” söylemine Oğuzhan Uğur yanıt verdi

Tehdit nedeniyle “seçim programı iptal edildi” söylemine Oğuzhan Uğur yanıt verdi