Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem EMITT Fuarı’nda Kemer Tanıtılıyor!

EMITT Fuarı’nda Kemer Tanıtılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer’i tanıtmak için birebir görüşmeler yapıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EMITT Fuarı’nda Kemer Tanıtılıyor!
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer’i tanıtmak için birebir görüşmeler yapıyor. Başkan Topaloğlu’na tanıtım faaliyetleri sırasında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmciler eşlik ediyor.

Kemer Standına Yoğun İlgi

Fuarın ilk gününde, Kemer standına yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi. Başkan Topaloğlu, turizmcilerle ve seyahat acentelerinin temsilcileriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor.

Bakan Yardımcısı Alpaslan’ın Ziyareti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kemer standını ziyaret ederek Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fuarı değerlendirdi. Başkan Topaloğlu, Bakan Yardımcısı Alpaslan’a Kemer turizmi hakkında bilgiler verdi ve “Kemer standımız fuarın en fazla ilgi gören yerleri arasında ilk sırada. Yaptığımız birebir görüşmelerde olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Fuarın Son Günü

EMITT Fuarı, 9 Şubat Cuma günü sona erecek. Bu tarih, fuarın son günü olarak belirlenmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadın Hırsızlık Çetesi 'Gaco' Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

Kadın Hırsızlık Çetesi 'Gaco' Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı