Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Emekli Kahvesi tadilatı gündemden çıkarıldı

Emekli Kahvesi tadilatı gündemden çıkarıldı

Konyaaltı Belediyesi’nin Emekli Kahvesi’nin bulunduğu park alanını rekreasyon alanına çevirme talebi kafaları karıştırmıştı. Alana restoran ve ticari faaliyetler için işletme yapma hakkı tanıyan tadilat Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclisi’nde 138. gündem maddesinde yer alırken, teklif İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmişti. Dün yapılan Devam Meclisi’nde madde gündemden çıkarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emekli Kahvesi tadilatı gündemden çıkarıldı
MUHABİR: Arda KIR

16 Temmuz 2024 Salı günü yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Meclisi’nde Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan Emekli Kahvesi’nin park alanından rekreasyon alanına dönüştürülmesini komisyona gönderen madde oybirliği ile kabul edilmişti. 16 Temmuz tarihli mecliste AKP’li Komisyon Üyesi Hasan Cumhur Göncü ret oyu kullanırken komisyon tadilatın uygun olduğunu belirtmişti. Gündemin 45'inci maddesinde bulunan Konyaaltı Emekli Kahvesi'nin park alanından rekreasyon alanına dönüştürülme maddesi gündemden çıkarıldı. Bayram Ali Çeltik ve Büşra Özdemir, gündemden maddenin geri çekilmesini talep etti. Oy birliği ile madde gündemden geri çekildi.

Emekli Kahvesi

RESTORAN VE KAFE YAPILABİLECEK

1

4 Temmuz 2024’te Konyaaltı Belediye Meclisi’nden oybirliği ile geçen Arapsuyu Mahallesi 6462 ve 5699 adalar arasında yer alan Konyaaltı Belediyesi’nin işlettiği Emekli Kahvesi’nin yer aldığı park alanının rekreasyon alanına dönüştürülmesi ile ilgili uygulama imar planı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilmişti. 1/1000 ölçekli uygulama imar planında park alanının rekreasyon alanına dönüştürülmesi sonrası alana, çok amaçlı salon, lokanta, kahvehane, çay bahçesi, kafeterya gibi ticari işletmelerin yapılmasının önü açılacaktı. Madde gündemden çekildi.

Yorumlar
M
Mehmet 1 ay önce
Gelecek dönem aday gosterilmeyeceğini düşünen sayın böcek, bana yar olmayan başkasına da olmasın mantığıyla mı hareket etmeye başladı diye düşünüyor insan son zamanlarda.
BEĞENME
0
CEVAPLA
2024-2025 Eğitim yılı takvimi: Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılacak?

2024-2025 Eğitim yılı takvimi: Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılacak?