Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ehliyet affı gündemde: Heyecanla beklenen gelişme!

Ehliyet affı gündemde: Heyecanla beklenen gelişme!

Ehliyet affına dair heyecan verici bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişinin beklediği af için umutlar artıyor. Ehliyeti bekleyenler, gelişmeleri haberden takip edebilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ehliyet affı gündemde: Heyecanla beklenen gelişme!

Ehliyetlerine el konulan milyonlarca kişi, 2024 yılında ehliyet affının gelip gelmeyeceği konusunda büyük bir merak içinde. Yerel seçimler öncesinde, ehliyet affı tekrar gündeme geldi ve milyonları heyecanlandıran bir gelişme olarak değerlendirildi.

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında ehliyet affı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Çan, şoförlerin ehliyet affı taleplerini vurgulayarak, bir defaya mahsus olacak şekilde ehliyet affı getirilmesini önerdi. Ayrıca, Çan, ehliyet affının uygulanabilmesi için üç önemli şartın dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Akaryakıt zamlarının şoförleri olumsuz etkilediğine dikkat çeken Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların, şoför esnafının suçlu gibi gösterildiğini ifade etti. Ancak, Çan, özellikle akaryakıt fiyatlarındaki artışın yanı sıra, ulaşım sektöründeki birçok ürüne gelen zamların şoförleri zor durumda bıraktığını ve bu nedenle ulaşım ücretlerine zam yapmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Ehliyet-1

EHLİYET AFFI İÇİN 3 ŞART SUNDU

Ehliyet affının gerçekleşebilmesi için CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, üç temel şartı ortaya koydu. Çan, ehliyetlerine el konulan esnaflar arasında yer alan ve "insan canına kast etmeyen", "yaralamaya sebep vermeyen" ve "madde bağımlısı olmayanlar" için bir defaya mahsus olacak şekilde ehliyet affı talep etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ocak ayında İstanbul'da köprü geçiş ücretleri rekor artış gösterdi

Ocak ayında İstanbul'da köprü geçiş ücretleri rekor artış gösterdi