Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Diyarbakır ve Mardin yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Diyarbakır ve Mardin yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde başlayan ve Mardin'in Mazıdağı ilçesine yayılan yangında 5 kişi hayatını kaybetti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır ve Mardin yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde dün akşam saatlerinde anız ve örtü yangını olarak başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle Mardin'in Mazıdağı ilçesine doğru yayılan yangında 5 kişi yaşamını yitirmiş, 10’u ağır 44 kişi yangından etkilenmişti. 

Diyarbakır Ve Mardin Yangınıyla Ilgili Soruşturma Başlatıldı  2 Result

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'dan Mardin'e uzayan ve hayatalrı karartan yangınla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Sosyal medya platformu X'ten açıklama yapan Adalet Bakanı Tunç'un paylaşımı şöyle:

'Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.'

Screenshot 2024 06 21 At 10 57 20 (2) Yılmaz Tunç On X Diyarbakır'ın Çınar Ile Mardin'in Mazıdağı Ilçeleri Arasındaki Alanda Çıkan Ve Geniş Bir Araziye Yayılan Anız Yangınıyla Ilgili Çın[...]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elden kira ödeyenler dikkat! Kayıt dışılıkla mücadele paketi geliyor

Elden kira ödeyenler dikkat! Kayıt dışılıkla mücadele paketi geliyor