Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Depremzedeye Başkan Esen el uzattı

Depremzedeye Başkan Esen el uzattı

6 Şubat depremzedelerinden Mehmet Kamçı'ya, Kepez Belediyesi’ndeki işinden çıkarıldıktan sonra gazetemiz aracılığıyla Semih Esen yardım eli uzattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremzedeye Başkan Esen el uzattı
KAYNAK: ARDA KIR / Özel Haber

6 Şubat depremine Kahramanmaraş’ta yakalanan Mehmet Kamçı’nın geçtiğimiz ay Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla temizlik personeli olarak işe alındığını ve 1 aylık çalışmasının ardından yine Tütüncü’nün talimatı ile işten çıkarılacağını 15 Eylül tarihli sayımızda ‘Depremzedenin ekmeğiyle oynamayın’ başlıklı haberimiz ile ortaya çıkartmıştık. Bu haber üzerine CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Hakan Tütüncü’ye, ‘Hem belediyeye alıp hem de bir ay sonra dalga geçer gibi işten çıkarmak bir belediye başkanına yakışıyor mu?’ demişti. Gazetemiz aracılığıyla konuya hassasiyet gösteren  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, depremzede Mehmet Kamçı’ya iş sözü vermişti. Geçtiğimiz günlerde Konyaaltı Belediyesi’nde işe başlayan Mehmet Kamçı, Başkan Esen’e teşekkür etti.

6 Şubat depreminde oğlunu ve gelinini kaybeden Mehmet Kamçı eşi ve 3 torunu ile birlikte Antalya’ya yeni bir hayata başlamak için gelmişti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatı ile işten çıkarıldığı belirtilen Kamçı, “Torunlarımın geleceği için çabalıyorum” diyerek konuya hassasiyet gösteren ve kendisinin yanında duran herkese teşekkür ettiğini belirtti.

kb mehmet

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En çok otomobil satılan ülkeler açıklandı

En çok otomobil satılan ülkeler açıklandı