Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Depremde yıkılan binalardan sorumlu tutulan eski Belediye Başkanı tahliye edildi!!!

Depremde yıkılan binalardan sorumlu tutulan eski Belediye Başkanı tahliye edildi!!!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep'te yıkılan Emek Apartmanı davasında, eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak dahil olmak üzere 3 tutuklu sanık tahliye edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremde yıkılan binalardan sorumlu tutulan eski Belediye Başkanı tahliye edildi!!!
KAYNAK: Haber Merkezi

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği yerlerden biri olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin eski Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, depremlerde yıkılan binaların müteahhidi ile ortak projeler yapması ve inşaat aşamasındaki denetimleri gerçekleştirmemesi iddialarıyla tutuklanmıştı. Ancak şimdi Ökkeş Kavak'ın, tahliye edildiği öğrenildi.

AKP'li Nurdağı Belediye Başkanı iken deprem döneminde görev yapan Ökkeş Kavak'ın, kardeşine ait inşaat şirketleri aracılığıyla çöken binaların müteahhitliğini yapan Yunus Kaya ile ortak projeler yürüttüğü tespit edilmişti. İnşaat aşamasındaki denetimleri eksik ya da hiç yapılmamış olması ve çeşitli ihmaller nedeniyle soruşturma kapsamında tutuklanan Ökkeş Kavak'ın, şu an için tahliye edildiği bildirilmiştir.

Ökkeş Kavak'ın ilk ifadesinde, deprem felaketinde çok sayıda yakınını kaybettiğini, daha önce müteahhitlik yaptığını ancak belediye başkanı olduktan sonra şirketi kardeşi Osman Kavak'a devrettiğini ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ın Renato Sanches teklifi

Beşiktaş'ın Renato Sanches teklifi