Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 askerimiz şehit oldu!

Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı kapsamında Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın şehit olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) gelen açıklamaya göre, Denizkurdu Tatbikatı sırasında mayın temizleme eğitimi gerçekleştiren TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, olayın detaylarına yer verildi. 11 Ocak 2024 tarihinde Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden Canbulat'ın dalış esnasında rahatsızlandığı belirtilirken, ilk müdahalesinin dalış gemisinde yapıldığı ifade edildi. Ancak, hastaneye kaldırılan Canbulat, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 Askerimiz Şehit Oldu 2

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.'

Denizkurdu Tatbikatı sırasında meydana gelen bu üzücü olayın ardından, MSB ve Türk Silahlı Kuvvetleri, şehidin ailesine ve millete başsağlığı dileklerini iletti.

Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 Askerimiz Şehit Oldu

Şehit ateşi Erdek'e düştü

Şehit Bahadır Canbulat'ın Erdek ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi ilçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy verdi. Anne ve baba gözyaşlarına boğulurken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin bekar olduğu bilgisi geldi.

Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 Askerimiz Şehit Oldu!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris'te çıntar toplarken kaybolmuştu! Arama çalışmaları 13. gününde

Marmaris'te çıntar toplarken kaybolmuştu! Arama çalışmaları 13. gününde