Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Deniz Akkaya'ya Yakalama Kararı: İşte Detaylar

Deniz Akkaya'ya Yakalama Kararı: İşte Detaylar

Eski manken Deniz Akkaya, son günlerde adli sorunlarla gündeme geliyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, manken Miray İpekler'in şikayeti üzerine Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Akkaya'ya Yakalama Kararı: İşte Detaylar
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Eski manken Deniz Akkaya, son günlerde adli sorunlarla gündeme geliyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, manken Miray İpekler'in şikayeti üzerine Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Ancak Akkaya, savcılıkça ifade vermeye çağrılmasına rağmen gelmediği için hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olayın Arka Planı

Deniz Akkaya'nın kızı A. Önbilgin'in velayet konusundaki adli süreçleri medyada geniş yer bulmuştu. Bu süreçte yaşananlar sonrasında Miray İpekler, Akkaya'dan hakarete uğradığını iddia ederek savcılığa başvurdu ve şikayetçi oldu.

İfade Vermeme ve Yakalama Kararı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Akkaya'yı ifadeye çağırdı ancak Akkaya, tebligatlara rağmen ifade vermeye gitmedi. Bu durum üzerine savcılık, Akkaya hakkında yakalama kararı talep etti ve İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği de bu talebi onayladı.

İpekler'in İddiaları ve Açıklamaları

Miray İpekler, sosyal medya üzerinden Akkaya'nın kendisine yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğunu ve kişisel bilgilerini izni olmadan yaydığını iddia etti. Ayrıca Akkaya'nın tehditkar paylaşımlarda bulunduğunu da belirtti.

Hukuki Süreç ve Gelecek Adımlar

Deniz Akkaya'nın yakalama kararı çıkmasıyla birlikte hukuki süreçte nasıl bir gelişme olacağı merak konusu. Akkaya'nın avukatları, gerekli savunma adımlarını atacaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kaldırım İşgallerine Sert Müdahale

Antalya'da Kaldırım İşgallerine Sert Müdahale