Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

Star TV'de başlayan Sakla Beni dizisi, Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in başrollerinde yer aldığı bir skandalı ilk bölümünde yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

Star TV ekranlarında yeni başlayan Sakla Beni dizisi, dün akşam izleyicilerle buluştu. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kelebek'in başrollerini üstlendiği dizi, ilk bölümüyle bile çocuk karakterler arasındaki zorbalık konusunda büyük bir tepki topladı.

Geçtiğimiz aylarda Kızılcık Şerbeti dizisinin gerdek gecesi sahnesi nedeniyle RTÜK tarafından aldığı rekor ceza, dizinin ahlaki değerleri normalleştirme çabasına karşı bir duruş sergilemişti. Ancak Sakla Beni dizisinin ilk bölümü, özellikle çocukların ahlaki değerlerini sarsacak nitelikteki sahneleriyle gündeme oturdu.

Dizinin ilk bölümünde, geçmişe dönüşle Naz, Mete ve İncila'nın çocukluk dönemlerine odaklanıldı. Ancak özellikle çocukluk sahnelerinde, Naz'ın İncila'ya uyguladığı zorbalık izleyicileri rahatsız etti. Naz'ın, Mete'yi "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun..." diyerek yanına çekmesi ve ardından İncila'nın şaşkınlığını gösteren sahneler, izleyiciler arasında büyük tepki çekti.

Naz'ın çığlık atması üzerine, odaya giren anne ve babasının, Naz'ın yerde olduğu sırada Mete'ye hesap sorması da olayın vahametini artırdı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Diyecek bir şey bulamadım", "Bu kadarı da olmaz", "Reyting uğruna bu yapılmaz", "İnanmıyorum", "Sözün bittiği yerdeyiz" gibi ifadelerle tepki gösterildi.

tI6L3_1698997795_0932

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akşam yatmadan bir kaşık andız pekmezi yerseniz ne olur? Andız pekmezinin faydaları nelerdir?

Akşam yatmadan bir kaşık andız pekmezi yerseniz ne olur? Andız pekmezinin faydaları nelerdir?