Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ÇYDD: FET*/P*Y terör örgütünün hala hedefindeyiz

ÇYDD: FET*/P*Y terör örgütünün hala hedefindeyiz

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), FET*/P*D ter*r örgütü tarafından hedef alındığını belirterek, Prof. Dr. Türkan Saylan’a yönelik saldırıların rastlantı olmadığını açıkladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇYDD: FET*/P*Y terör örgütünün hala hedefindeyiz
KAYNAK: Haber Merkezi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), derneğin hala FET*/P*D ter*r örgütü tarafından hedef alındığını açıkladı. 

Dernek, özellikle son günlerde FET*/P*D militanlarının sosyal medya hesaplarında Prof. Dr. Türkan Saylan ve dernek hakkında yapılan yalan ve karalama içerikli paylaşımlara dikkat çekti. ÇYDD, bu suç unsuru paylaşımların titizlikle izlendiğini ve ilgililer hakkında suç duyurusu ve tazminat davası açılacağını duyurdu.

'Prof. Dr. Türkan Saylan'a Saldırılar Rastlantı Değil'

Dernekten yapılan açıklamada, FET*/P*D üyelerinin dernek ve Prof. Dr. Türkan Saylan'a yönelik saldırılarının rastlantı olmadığı vurgulandı. Açıklamada, “Devleti ele geçirmeye çalışan bir tarikat yapılanmasının Cumhuriyet değerlerini savunan derneğimize ve efsane Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan’a saldırmasının rastlantı olmadığını yaşayarak gördük” ifadelerine yer verildi.

Suç Unsuru İçeren Paylaşımlar Takip Ediliyor

ÇYDD, FET*/P*D ter*r örgütü mensuplarının ve onlarla bağlantılı kişilerin sosyal medya üzerinden dernek ve Prof. Dr. Saylan hakkında sahte deliller ve gizli tanıklarla yalan iddialarda bulunduğunu belirtti. Bu iddiaların mahkeme kararları ile fantastik bir hayal ürünü olarak tespit edildiği ve kesin hükme bağlandığı ifade edildi.

'Çalışmalarımızı Atatürk’ün ışığında, Türkan Saylan’ın izinde artan bir kararlılıkla devam ettireceğiz'

ÇYDD, suç unsuru içeren paylaşımlar hakkında yürütülen sürecin yanı sıra derneğin, Atatürk'ün ışığında ve Türkan Saylan’ın izinde çalışmalarını artan bir kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Derneğin açıklaması şu şekilde:

“Son günlerde haklarındaki adli soruşturma ve kovuşturmalar nedeniyle firari olarak yurt dışında bulunan bazı FET*/P*Y ter*r örgütü militanlarının ve onlarla bağlantılı kişilerin sosyal medya hesaplarında derneğimiz ve Prof. Dr. Türkan Saylan Hoca’mız hakkında yalan ve karalamalarla dolu paylaşımları görüyoruz. Bu kişilerce ortaya sürülen iddiaların hiç bir yasal delilinin bulunmadığı, sahte delil ve gizli tanıklarla bile bu olguların ispat edilemediği ve bunların fantastik bir hayal ürünü olduğu mahkeme kararları ile tespit edilmiş ve kesin hükme bağlanmıştır. FET* militanlarının bu yaptıklarına şaşırmıyoruz çünkü vatandaşı oldukları ülkenin ordusuna, adliyesine, emniyet teşkilatına sızarak devleti ele geçirmeye çalışan bir tarikat yapılanmasının Cumhuriyet değerlerini, Atatürk aydınlanmasını, laik, bilimsel ve kamucu eğitimi savunan derneğimize ve efsane Genel Başkanı’mız Prof. Dr. Türkan Saylan’a saldırmasının rastlantı olmadığını yaşayarak gördük. Bu suç unsuru paylaşımları titizlikle izliyor, ilgililer hakkında suç duyurusu ve tazminat davası açılması süreçlerini yürütüyoruz. ÇYDD olarak, çalışmalarımızı Atatürk’ün ışığında, Türkan Saylan’ın izinde artan bir kararlılıkla devam ettireceğiz.”


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık karardan döndü! Kadın Kuaförleri ve güzellik salonları için yeni

Bakanlık karardan döndü! Kadın Kuaförleri ve güzellik salonları için yeni