Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP'li vekiller ve Başkanlar'dan başsağlığı mesajları

CHP'li vekiller ve Başkanlar'dan başsağlığı mesajları

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından bir üzücü haber daha CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal’dan geldi. CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 84 yaşında hayatını kaybetti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li vekiller ve Başkanlar'dan başsağlığı mesajları

Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele ettiği bilinen Baykal'ın Ankara'daki evinde uyurken öldüğü öğrenildi.Haberi sosyal medya hesabından duyuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun” diye yazdı.Türkiye’yi ve memleketi derinden üzen bu haberin ardından CHP'li belediye başkanları, vekiller  sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

İşte o mesajlar:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: “CHP eski Genel Başkanı, eski Dışişleri Bakanlarımızdan, değerli hemşehrimiz, Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’a Allahtan rahmet diliyorum.Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak: Antalya Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz, hemşehrimiz Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Partimizin başı sağ olsun...

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer: Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz, değerli ağabeyimiz Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sn. Baykal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Partimizin eski Genel Başkanı, Antalya milletvekilimiz, değerli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ı kaybettik. Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen: Cumhuriyet Halk Partimizin önceki dönem Genel Başkanı, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize başsağlığı diliyorum.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç: Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal'ın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine  sabır diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve hepimizin başı sağ olsun.#DenizBaykal

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu: Günlerdir yaşadığımız büyük acıların içinde az önce çok üzücü bir haber daha aldık.Partimizin eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekilimiz Sayın.Deniz BAYKAL'a Allah'tan rahmet, Ailesine,yakınlarına ve Cuhmuriyet Halk Partisi Camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

HABER: BUSE YEŞİL 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Felaketin ortasında doğan mucizeler

Felaketin ortasında doğan mucizeler