Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP’li eski vekilden isyan

CHP’li eski vekilden isyan

2015 Yılındaki önseçimde birinci çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili seçilen Niyazi Nefi Kara, seçim sonuçlarını başarısızlığına işaret eden paylaşımıyla ‘Kılıçdaroğlu istifa’ seslerine destek verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’li eski vekilden isyan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25. ve 26. Dönem Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimleri sonrasında CHP’deki yükselen değişim seslerine destek verdi. Eski Milletvekili Nefi Kara, sosyal medyadan yaptığı çağrıda “Toplum adına girilen bir yarışta başarısız olanı savunmak, kendi bireysel başarı hayallerini öncelemekten, yani menfaatçilikten öte bir şey değildir” dedi.

Ekran Resmi 2023-06-01 16.39.07

YORUMLAR ‘İSTİFA’ YÖNÜNDE

Eski milletvekilinin paylaşımının altına Remzi Uslu, “Hocam kim ne der bilmem, 12 seçim kaybetmiş daha partinin başında. Kılıçdaroğlu istifa” yorumunu yaptı. Bir başka vatandaş ise paylaşımın altına “Evet Kılıçdaroğlu gitmezse yerel seçimlerde büyük sıkıntı” dedi. Muhammet Dalgıran isimli bir vatandaş da “Kılıçdaroğlu ile CHP hikayesi artık bitmiştir. Bundan sonra Kılıçdaroğlu ısrarı yerel seçimde bütün büyükşehir belediyelerini kaybetme tehlikesini getirir” dedi.

Kara, 2018 yılında 48 CHP milletvekiliyle birlikte ‘Demokratik Tüzük’ çağrısı yapmıştı. Kara, 'Demokratik tüzük, demokratik CHP, demokratik Türkiye istiyoruz' başlığıyla ortak açıklama yayımlamıştı.

SONGÜL BAŞKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’li Uğur Poyraz: Seçim ittifakı bitmiştir

İYİ Parti’li Uğur Poyraz: Seçim ittifakı bitmiştir