Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP Kepez’de İstifa!

CHP Kepez’de İstifa!

CHP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Ümmü Naz Demir, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Demir, istifa dilekçesi ve alındı belgesini CHP Kepez İlçe Başkanlığı'na sunduğunu belirtti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Kepez’de İstifa!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

CHP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Ümmü Naz Demir, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Demir, istifa dilekçesi ve alındı belgesini CHP Kepez İlçe Başkanlığı'na sunduğunu belirtti.

Olayların Arka Planı

CHP Kepez İlçe Kadın Kolları seçiminde İlçe Sekreteri Nuray ALHAN AY tarafından kendisine yönelik tehditler aldığını iddia eden Demir, yaşanan bu durumu yargıya taşıdıklarını ifade etti. Ardından ilçe yönetimi tarafından disipline sevk edilen Demir, şu anda halihazırda Kepez İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta ancak söz konusu şahıs ile verimli çalışamadığını dile getirdi.

İstifa Gerekçesi

Demir, her toplantıda ilçe sekreteri ve yakın çevresinden kendisine yönelik sürekli olarak sataşmalar olduğunu belirterek, bu durumun işbirliği ve sağlıklı çalışma ortamını engellediğini savundu. Bu sebeplerle ilçe yönetiminden istifa ettiğini açıkladı.

Hizmet Vermeye Devam Edecek

Partisine olan bağlılığının devam edeceğini vurgulayan Demir, istifasının partinin çalışmalarını sekteye uğratmayacağını ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak partisine hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Demir, istifasını bir yılgınlık değil, daha etkin ve verimli çalışma için bir başlangıç olarak gördüğünü dile getirdi.

Kamuoyuna Duyuru

Ümmü Naz Demir, istifasının kabulünü CHP Kepez İlçe Başkanlığı'ndan arz ve talep ettiğini kamuoyuna saygıyla duyurdu.

İşte İstifa'nın Tamamı;

CHP Kepez İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa dilekçem ve alındı belgesi ektedir.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KEPEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA

CHP Kepez İlçe Kadın Kolları seçiminde İlçe Sekreteri Nuray ALHAN AY’ın tarafıma yönelik tehdit sözleri sonrasında durum yargıya taşınmıştır.
Akabinde tarafım ilçe yönetiminin aldığı kararla disipline sevk edilmiştir. Halihazırda Kepez İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaysam da bahsi geçen şahıs ile aynı yönetimde verimli ve sağlıklı çalışma yapmam söz konusu değildir.
Her toplantıda gerek bahsi geçen ilçe sekreterince gerekse bu şahsa yakın kişilerce tarafıma sataşma söz konusu olması sebebiyle ilçe yönetiminden istifa ediyorum.
Partime bağlılığım devam edecek olup bu istifa partim için çalışmalarıma sekte uğratmayacaktır. Atatürk kadını olarak partimin vereceği her görevi layığıyla yerine getireceğimi bildirir, bu istifanın bir yılgınlık değil, daha etkin ve verimli çalışmak yeni bir başlangıç olduğunu belirtirim.
Açıkladığım bu hususlar çerçevesinde istifamın kabulünü Sayın Başkanlığınızdan arz ve talep ederim. 28/06/2024
CHP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ümmü Naz Demir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Salih Uçan İle Yeni Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş Salih Uçan İle Yeni Sözleşme İmzaladı