Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Cem Toker: Bu yüzden Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim

Cem Toker: Bu yüzden Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programdan bir kesit paylaştı ve "bu röportajda söylediği gerçeklerden dolayı oyumu kendisine vereceğim.” ifadelerini kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cem Toker: Bu yüzden Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “montaj video” kliplerle seçim propagandası yapılmasına “Bu kadar iftiradan Allah'a sığınıyorum!" dediği bölümün videosunu re-tweet yapan Toker, “Kemal beyin hayranı olduğumdan değil, bu röportajda söylediği gerçeklerden dolayı oyumu kendisine vereceğim.” mesajını video ile birlikte paylaştı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kemal beyin hayranı olduğumdan değil, bu röportajda söylediği gerçeklerden dolayı oyumu kendisine vereceğim. <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk?ref_src=twsrc%5Etfw">@kilicdarogluk</a> <a href="https://t.co/xTqpmgFO3x">https://t.co/xTqpmgFO3x</a></p>&mdash; CEM TOKER? (@tokcem) <a href="https://twitter.com/tokcem/status/1661259834514108419?ref_src=twsrc%5Etfw">May 24, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yan baktı diye kavga çıktı, kafa atınca öldü

Yan baktı diye kavga çıktı, kafa atınca öldü