Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Canlı yayın diyerek 20 bin kişiyi odaya topladı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 yıl önceki kaydını izletti

Canlı yayın diyerek 20 bin kişiyi odaya topladı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 yıl önceki kaydını izletti

Twitter üzerinden sohbet odası açarak  “Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını” şeklinde başlık atan bir kişi, kısa sürede 20 bin kişi topladı. Ardından yayının canlı değil, Kılıçdaroğlu’nun 10 yıl önceki farklı bir programdaki kaydı olduğu fark edildi.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Canlı yayın diyerek 20 bin kişiyi odaya topladı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 yıl önceki kaydını izletti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Program henüz yayınlanmamasına rağmen sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Bunu fırsat bilen bir kişi Twitter üzerinden sohbet odası açıp “Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını” diye başlık attı. Canlı yayın yaptığını söyleyen Twitter kullanıcısı, kısa sürede 20 bin kişiyi odaya topladı.

Gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Yayını açan kullanıcının, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık 10 sene önce katıldığı “Abbas Güçlü ile Genç Bakış” programının kaydını paylaştığı anlaşıldı.

Oğuzhan Uğur yaşanan bu olayı Twitter hesabından paylaştı. Uğur yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı;

“Gecenin en bomba olayı, sahte bir hesabın tivitırda sohbet odası açıp, Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını diye başlık atıp, salondan canlı yayın yapıyorum diyerek odaya 20 bin insan toplamasıydı. Çekimdeyken çılgınlar gibi bildirim gelmeye başladı telefonuma. Göz ucuyla baktım, herkes “canlı yayın açıldı, müdahale et” diye uyarıyordu mesajla. Konuğumun lafını bölmemek için bekledim. Sonra gerçek ortaya çıktı. Yayın bizim salondan yapılmıyordu. O sahte hesap, Sn. Kılıçdaroğlu’nun 2013 yılında katıldığı Genç Bakış programını açmış internetten, dinletiyordu 20 bin kişiye. Biri “Kamer Genç ile görüştünüz mü?” sorusunu sorunca anca anlıyor insanlar konuyu. (İyi ki) Hiç kızmadım, akıllı çocukmuş, bu tiviti okuyorsan bize ulaş. Tam bir içerik üreticisisin gerçekten”


KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da sahte 500 bin dolar ile 295 bin euro ele geçirildi

İstanbul'da sahte 500 bin dolar ile 295 bin euro ele geçirildi