Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin Yeni Ofisi “Gazeteci Evi” Açıldı

Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin Yeni Ofisi “Gazeteci Evi” Açıldı

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi’nin yeni ofisi “Gazeteci Evi”, gazeteciler ve çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin  Yeni Ofisi “Gazeteci Evi” Açıldı
KAYNAK: ÇGD/ Bülten

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi’nin yeni ofisi “Gazeteci Evi”, gazeteciler ve çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla açıldı.

Gazeteci Evi’nin Amaçları ve Hedefleri

ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, açılışta yaptığı konuşmada, Gazeteci Evi’ni basın emekçilerinin her geçen gün ağırlaşan şartlar altında haberlerini yapabilecekleri, sorunlarına çözüm arayabilecekleri bir mekan olarak tasarladıklarını belirtti. Güner, açılışa katılan tüm dostlara dayanışmayı güçlendirdikleri için teşekkür etti.

Açılışa Katılanlar ve Destek Verenler

Açılışa; CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimi, DEM Parti Antalya il yönetimi, Eğitim-Sen, DİSK Emeklisen, Pir Sultan Abdal Derneği, Antalya Tahtacıları Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Veli-Der Antalya Şube Başkanı, Mülkiyeliler Birliği temsilcileri gibi çok sayıda kişi katıldı. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve Antalya Semt Pazarcıları Esnaf Odası Başkanı Metin Bucak, açılışa çiçek göndererek desteklerini gösterdiler.

ÇGD’nin Misyonu ve Gazeteci Evi’nin Rolü

ÇGD’nin kuruluş dinamiklerinde her zaman mücadele olduğunu vurgulayan Güner, “Dün olduğu gibi bugün de mesleki ve toplumsal sorunlara duyarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yaşadıkları tüm zorluklar karşısında üyelerimizin ve gazetecilerin yanında olacağız. Gazeteci Evi bu bağlamda arkadaşlarımızın çalışma ofisi olacağı gibi sevinçlerimizi arttırdığımız, dertlerimize çözüm aradığımız bir yer. Dayanışmayı ve mücadeleyi artık yeni ofisimizde örgütleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seyhan Kurtman Anısına

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve önceki dönemlerde ÇGD Akdeniz Şube’de başkanlık da dahil olmak üzere birçok görev üstlenen gazeteci Seyhan Kurtman, açılışta anıldı. Kurtman için anma köşesi oluşturulan Gazeteci Evi’nin açılışına Kurtman’ın ailesi de katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid'in yıldız oyuncusu futbolu bırakıyor

Real Madrid'in yıldız oyuncusu futbolu bırakıyor