Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Çağdaş Demokrat Muhasebecilerin Gövde Gösterisi

Çağdaş Demokrat Muhasebecilerin Gövde Gösterisi

Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu, Mayıs ayında yapılacak Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesinde üyelerle bir araya geldi. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) bahçesinde yapılan toplantıda konuşan Başkan Emrullah Tayfun Çavdar, genel kurulda üyelerin desteğini beklediğini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çağdaş Demokrat  Muhasebecilerin  Gövde Gösterisi

Çavdar, yaşanan ekonomik sıkıntıların tüm toplumu olduğu gibi muhasebe ve denetim mesleğini icra eden meslektaşlarının tahsilat sorunlarını daha da güçleştirdiğini kaydederek, “Muhasebe mesleği, teknolojik gelişmelerden en çok etkilenen mesleklerin başında gelmektedir.  Ne var ki, meslektaşlar, teknolojiyi fırsata çevirdiği ölçüde küresel ve teknolojik gelişmeleri iyi okuyup kendini adapte ettiği sürece etkinliğini ve varlığını artırarak devam ettirecektir. Muhasebe ve denetim mesleği dinamik bir meslektir. Sürekli gelişen ve değişen bir meslektir. Yeter ki bizler bu değişim ve gelişime ayak uydurabilelim. Kaliteli hizmet sunduğumuz sürece mesleğimizin sunduğu hizmetlere her zaman talep olacaktır” dedi.

ÜÇ YIL İÇİN GÖREV ALACAKLAR

Çavdar, Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın genel kurula giderek, önümüzdeki üç yıl için görev alacak kurul üyelerini belirleyeceğini belirterek, “Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımıza başarı dileklerimi sunarken, görev almayacak olanlara ve geçmiş dönemlerde mesleki mücadelemize emek vermiş olan tüm arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.  Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan’dan müftüye tepki

Başkan’dan müftüye tepki