Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Büyükşehir’den Bakanlığa tahsis

Büyükşehir’den Bakanlığa tahsis

Geçtiğimiz ay Antalya Arkeoloji Müzesi'nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in imzaladığı iş birliği protokolünün ardından bugün Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı devam toplantısında tahsis kararı çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükşehir’den Bakanlığa tahsis

NİZAMETTİN ÖZMEN / ÖZEL HABER

 Murapaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi 12672 ada 2 parseldeki 8 bin 140 metre büyüklüğündeki Doğu Garajı Nekropol Müzesi’nin 25 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha önce yaptığı açıklamada “Eski Doğu Garajı ve halk pazarı mevki olarak bilinen alanda çalışmalar 17 yıl sürdü. Toplam maliyet güncel fiyatla 291 milyon 973 bin Lira. Nekropol alanını müzeleştirerek hizmete açıyoruz” demişti. Sözkonusu alan müzecilik faaliyetlerinde kullanılmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesinin d bendi uyarınca 25 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlığı ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun oybirliğiyle düzenlediği tahsisisin uygunluğu kararı, Meclis’in 7. gündem maddesinde oybirliğiyle kabul edildi.

nekropol protokol imza töreni (8)

Antab meclisi (2)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lady Gaga’dan c*nsel hayatına dair itiraflar!

Lady Gaga’dan c*nsel hayatına dair itiraflar!