Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Büyüknohutçu: Umutsuzluğa kapılmak gibi bir lüksümüz yok

Büyüknohutçu: Umutsuzluğa kapılmak gibi bir lüksümüz yok

Canice katledilen Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin kızları Emine Büyüknohutçu, sosyal medyadan dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin bir paylaşım yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyüknohutçu: Umutsuzluğa kapılmak gibi bir lüksümüz yok

Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanını seçmek için yeniden sandık başındaydı. Sandıktan çıkan sonuç ise AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karşısında galibiyeti oldu.

Finike'deki evlerinde canice katledilen çevre aktivistleri Büyüknohutçu çiftinin kızları Emine Büyüknohutçu, sosyal medyadan dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin bir mesaj paylaştı.

Büyüknohutçu’nun ifadeleri şöyle:

“Hepimiz önce bir kurtarıcı, sonra aynı kurtarıcıyı suçlu seçtik kendimize. Bu bizim düş kırıklıklarımızı hafifletse de siyasetin de, mücadelenin de bir matematiği var. Bunu görmek, anlamak lazım. Mücadeleyi verenler, tüm dış etkenlere rağmen, bizlerin de destekleriyle ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hiç kolay iş değil ama bundan sonra da devam edecekler. Biz de önümüze bakıp, tecrübelerimizi cebimize koyup devam edeceğiz. Şu cümlenin anlamını en iyi bilen insanlardan biri olarak söylüyorum; Hayat devam ediyor! Umutsuzluğa kapılmak gibi bir lüksümüz yok.”

Büyüknohutçu, Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) 28. Dönem Antalya milletvekili adayı da olmuş, ancak meclise girememişti.

 SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TIR yangını: 31 yaralı

TIR yangını: 31 yaralı