Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Büyükekşi: Arda da Montella da Yazılanlara Gülüp Geçiyor

Büyükekşi: Arda da Montella da Yazılanlara Gülüp Geçiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı ve takımın genel durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükekşi: Arda da Montella da Yazılanlara Gülüp Geçiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı ve takımın genel durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, takımın Almanya'da iyi koşullarda çalıştığını ve birlikte oldukça güçlü bir bağ oluşturduklarını belirtti. Teknik direktörleri Montella'ya ve oyunculara güvendiklerini vurgulayan Büyükekşi, Çekya maçının önemine değindi ve galibiyet ya da beraberlikle son 16'ya kalmayı hedeflediklerini ifade etti.

İbrahim Burkay, Mustafa Eröğüt ve Hamit Altıntop da Görüşlerini Paylaştı

Ayrıca toplantıda, TFF yönetim kurulu üyeleri İbrahim Burkay, Mustafa Eröğüt ve Hamit Altıntop da görüşlerini dile getirdi. Burkay, milli takımın stratejik planının hayata geçirilmesi ve başarılarının sürdürülebilir hale getirilmesi için çalıştıklarını belirtirken, Eröğüt ise takımın genç yaş ortalaması ve potansiyelinden bahsederek geleceğe umutla bakılması gerektiğini vurguladı. Altıntop ise milli takımın güçlü bir uyum içinde olduğunu ve son 16 turuna yükselmek için kararlılıkla çalıştıklarını aktardı.

Genç oyuncu Arda Güler'e de değinen Altıntop, Arda'nın futbol zekası ve kariyeri hakkında olumlu görüşlerini paylaşarak, yapılan spekülasyonlara karşı duyarlılıklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye yarın 2. çıkarsa rakibi Avusturya olacak

Türkiye yarın 2. çıkarsa rakibi Avusturya olacak