Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Bu seçimin kaybedeni yok

Bu seçimin kaybedeni yok

28 Mayıs’ta gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında iş dünyasının önde gelen gruplarından Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı Alper Alveroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu seçimin kaybedeni yok

Vatandaşların demokrasi tercihlerine saygı duyduklarını ve milli iradenin sandığa yansımış olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Alveroğlu, “Kemal Bey’e oy veren dostlarımız asla üzülmesinler, milletçe birbirimize çok daha sıkı sarılacağız ve ülkemizin yarınları için iktidarı, muhalefeti, kalbi bu ülke için çarpan herkesle omuz omuza yürüyeceğiz yarınlara” diyerek kucaklayıcı ve birleştirici bir mesaj paylaştı.

Seçim atmosferi sebebiyle piyasalarda ve iş dünyasında geçici bir konsantrasyon kaybı olduğuna değinen SET Grubu Başkanı Alper Alveroğlu, “Seçimlerin sonuçlanması ve milletimizin istikrarın devamı yönünde gösterdiği teveccühün beraberinde, ekonomide önemli bir rahatlama ve hızlı bir gelişme yaşayacağımıza inanıyoruz” diyerek ülkenin seçim atmosferinden çıkmasının ekonomiye önemli bir nefes aldıracağına değindi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

2023 Yılının ülkemiz adına çok önemli gelişmeleri barındırdığına vurgu yapan Alper Alveroğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılında enerji alanındaki keşifler, teknoloji ve savunma sanayindeki bağımsızlık adımlarımız ve elbette sosyal devlet anlamında vatandaşlarımızın kazanacağı imtiyazları büyük bir mutlulukla izliyor olacağız ve bu kazanımlara katkı koyma konusunda bizler de elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gerek saha faaliyetleri gerekse ortaya koyduğu çalışmalarla ses getiren Alper Alveroğlu, “Ülkemiz adına sorumluluk alanların yükünü hafifletme gayretimizi devam ettireceğiz, milletimiz bize hangi vazifeyi layık görürse hakkıyla yerine getirmek için çaba göstereceğiz” diyerek çalışmalarına devam edeceğinin mesajını verdi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motoru yanan araç benzinliğe girdi

Motoru yanan araç benzinliğe girdi