Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bomba bahanesiyle sigara içtiler! Uçak 10 saat sonra havalandı

Bomba bahanesiyle sigara içtiler! Uçak 10 saat sonra havalandı

Batman'a giden Anadolujet uçağı, iki yolcunun "bomba" muhabbeti nedeniyle yaklaşık 10 saatlik gecikmenin ardından havalanabildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bomba bahanesiyle sigara içtiler! Uçak 10 saat sonra havalandı
KAYNAK: İHA

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, iddiaya göre, Anadolujet'in saat 07.35'te Batman'a yönlendirilmiş TK-7370 sefer sayılı uçağı planlanandan uzun süre kalkmayınca, iki yolcu arasında "Bomba var" şeklindeki muhabbet nedeniyle bir olay yaşandı. Bu iki yolcu, sigara içmek için bir araya gelip konuşmaya başladılar.

Diğer yolculardan biri, bu konuşmayı duyarak durumu havalimanı görevlilerine bildirdi ve bir ihbar yapıldı. İhbar üzerine uçağın kalkışı durduruldu, yolcular tahliye edilerek güvenlik amaçlı bomba araması gerçekleştirildi. Ancak, yapılan arama sonucunda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkınca, söz konusu iki kişi gözaltına alındı.

Uçağın kalkışı için gerekli kontroller tamamlandıktan sonra, saat 16.30'da uçak Batman'a gitmek üzere tekrar havalimanından hareket etti.

Bu olayın ardından, Batman'a gitmek üzere bekleyen ve seferi geciken diğer yolcular ise saat 09.35'teki aynı uçakla İstanbul'a gitmek zorunda kaldılar, dolayısıyla mağduriyet yaşandı.

aw069828-03aw069828-02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Bodo Glimt maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş Bodo Glimt maçı hazırlıklarını sürdürüyor